Werkvoorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk
Tekeningen

Tekeningenpakket up-to-date

TwenTechnics kan voor een groot gedeelte uw werkvoorbereiding overnemen. Zo voorzien we op dit moment een aantal vaste klanten periodiek van nieuwe tekeningen. Maar ook de bijbehorende werkzaamheden handelen wij met de grootst mogelijk zorg voor uw af. We zorgen ervoor dat voor ieder project of product de juiste onderdelen zijn besteld en voorzien toeleveranciers van de juiste (snij)tekeningen.

Kennis

Technische kennis

Doordat TwenTechnics een grote verscheidenheid aan klanten heeft weten we wat er te koop is. Natuurlijk behandelen we ieders specialisme en kennis met groot vertrouwen. Maar we kunnen dit ook in uw voordeel laten gelden. Zo dragen we u waar mogelijk voor aan andere klanten wanneer deze om uw specialisme verlegen zitten. Deze manier van kennis delen leid vrijwel altijd tot een win-win situatie.

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Als TwenTechnics voor u de werkvoorbereiding doet scheelt dit in de personeelskosten. Vaak is het tekenen geen week vullende taak en is het toch lastig te combineren met andere werkzaamheden. Bovendien hoeft u geen dure software pakketten aan te schaffen, die vervolgens maar gedeeltelijk worden benut.