Engineering

Engineering ontwikkeling
Ontwikkeling

Ontwikkeling

Samen met de klant gaan wij graag de uitdaging aan elk omidee of probleem uit te werken tot een technisch hoogstaand concept. Dit traject gaat in samenwerking met de klant waarbij de wensen en eisen van deze klant voorop worden gesteld. Het begint met uitschetsen van bepaalde ideeën en uitzoeken van bestaande (deel)oplossingen.

Werkwijze

Werkwijze

Als er eenmaal een keuze voor een oplossing of idee is gemaakt begint TwenTechnics met de opzet van een 3D model. Op deze manier proberen wij een zo goed mogelijk beeld te geven aan het gewenste concept die door u of samen met ons is bedacht. In dit traject wordt de klant nauw betrokken, om de wensen van de klant tot in detail te kunnen verwerken.

Productie tekeningen

Productie tekeningen

Als alles eenmaal is uitgedacht en het ontwerp definitief vast staat dan zal het 3D model worden uitgewerkt naar 2D productie tekeningen. Hierbij ligt onze kracht in het zo goed mogelijk vertalen richting de werkvloer. Maar ook een stuk werkvoorbereiding zit bij deze tekeningen inbegrepen. Koopdelen worden namelijk duidelijk geformuleerd en voorzien van de benodigde informatie. En plaatwerk delen worden van uitslagen voorzien. Op deze manier kunt u met 1 druk op de knop alle benodigde componenten bestellen.